Alle balkjes groen

The Sims – Cheats – Behoeftebalkjes

De cheat Move_Objects on, is een krachtig hulpmiddel om dingen te verplaatsen of te verwijderen die je zonder deze cheat niet kunt “oppakken”, zoals je brievenbus, vuilnisbak, maar ook je SIM.Ook kun je met deze cheat b.v. tegels leggen op plaatsen die eigenlijk net buiten je kavel vallen.
De cheat is makkelijk, maar soms ook GEVAARLIJK.Verwijder je brievenbus en je krijgt nooit meer post, je wordt niet meer opgehaald voor je werk, de schoolbus komt niet meer en je krijgt nooit meer bezoek. Je bestaat niet meer voor de buitenwereld !
En het is onmogelijk weer een nieuwe brievenbus te krijgen bij dat huis. Je moet heel wat trucs uithalen om weer een kavel met brievenbus te krijgen.

Wat kun je dan wel goed doen met deze cheat. Je kunt alle behoefte-balkjes weer GROEN krijgen !

BEHOEFTE-BALKJES GROEN MAKEN

  1. Open het Cheatvenster en tik move_objects on
    Dit hoef je maar 1x op je kavel in te tikken en de cheat blijft van kracht tot je move_objects off intikt of tot je het spel opnieuw oplaadt.
  2. Wanneer je Sim nieuwe vrienden heeft gemaakt of nieuwe vaardigheids-punten heeft gehaald, sla dan eerst je spel op !
  3. Ga naar de stand “Kopen” en klik op je Sim, alsof je hem wilt selecteren
  4. Druk nu op de Delete-toets om je Sim te verwijderen (Ja doe maar, hij/zij is niet echt weg). Je Sim verdwijnt nu uit beeld en op het ikoontje van je Sim staat een klein rood rondje met een kruisje.
  5. Schakel terug naar “Leven”.
  6. Klik op dat ikoontje en je Sim is weer terug terwijl je alle behoefte-balkjes groen ziet worden.

Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken en de balkjes op groen zetten zonder al die moeilijke handelingen, kijk dan even op handige downloads en download de geldstoel.
Ga er even in zitten en alle balkjes zijn groen en je persoonlijkheid heeft gelijk voor alles een 10 en als leuke bijkomstigheid ben je ook 1 miljoen simoleans rijker, maar ja, dat is natuurlijk echt vals spelen